Algemene info

E-Fit

Haal verbluffende resultaten

Als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte manier van sporten, dan ben je hier op de juiste plek. E-Fit is een revolutionare trainingsmethode, die gebruik maakt van elektronische spierstimulatie (EMS) om de effectiviteit van jouw workouts te vergroten. Met behulp van onze exclusieve EMS-apparatuur en aangepaste trainingsprogramma’s op maat kan je in korte tijd indrukwekkende resultaten behalen. Door de impulsen worden je spieren intensiever gestimuleerd waardoor E-Fit sessies tot 18x efficiënter zijn dan de klassieke fitnesstrainingen. Met 2 sessies per week kan je verbluffende resultaten behalen op vlak van fitheid, energieniveau, gewicht, spiermassa, figuurcorrectie en bestrijden van chronische spier- en gewrichtspijnen.

Bij de opstart van E-fit dien je een eigen E-Wear pakje aan te kopen, deze bedraagt 55 euro.

E-Move

Het E-Move programma van E-Fit is een full body workout van slechts 2x 20 minuten per week, op basis van EMS-technologie (Elektro Musculaire Stimulatie).

Hierdoor sport je maar liefst 18x efficiënter dan bij een 90 minuten durende klassieke workout. Via een speciaal elektrodenpak dat wordt nat gemaakt voordat je het aantrekt worden er tijdens het sporten impulsen gestuurd naar wel 10 spiergroepen tegelijk, waardoor je tot 48.000 spiercontracties krijgt tijdens je sessie.

In tegenstelling tot bij een klassieke fitness waar je elke spiergroep afzonderlijk traint. Bij E-Move kan elke spiergroep ook apart worden aangestuurd en hebben we diverse trainingsprogramma’s die we persoonlijk voor jou gaan instellen, afhankelijk van jouw doelen, conditie, probleemzones, eventuele (gewrichts)klachten.

We hebben onder andere de keuze tussen vetverbranding, spieropbouw, cardio, rugprogramma’s,..

Voor een optimaal resultaat kom je 2x/week trainen.

E-Shape

Met het Beauty & Slim toestel hebben we een aantal programma’s die het mogelijk maken een strakker, gespierder en slanker lichaam te bekomen zonder te sporten.

Het toestel werkt hiervoor met 2 technologieën, namelijk EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en infrarood.

De elektrostimulatie zorgt ervoor dat we doelgericht en efficiënt je belangrijkste en diepliggende spieren activeren tijdens een korte en intensieve sessie van 20 minuten.

Het effect hiervan is voornamelijk spier- en huidversteviging, probleemzones verminderen in centimeters en zichtbare afname van cellulitis.

Anderzijds dringt de infraroodgolf diep door in het lichaam, waardoor bloedcirculatie verbetert en de spieren ontspannen. Hierdoor zal het lichaam ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding, worden de cellen geactiveerd en zal de stofwisseling versnellen.